Aktivoi oma kampanjakoodisi!
0 kpl / 0 Avaa ostoskori | Kassalle
Kuva
Tuotteen nimi
Määrä Hinta
Ostoskori on tyhjä
0 tuotetta, yhteensä 0

Viljatuotteet / Pastat

Italialaisille pasta on perusruokaa. Makuvivahteita ja muotoja on runsaasti, yleisimmät pastatyypit Suomessa:

Spagetti= ohut ja pitkä makaroni
Tagliatelle= kerinä pakkauksessa olevaa nauhaa
Cannelloni= paksuja täytettäviä putkia
Fusilli= kierremakaroni
Farfalle= perhosmakaroni
Lasagne= makaronilevy
Penne= kynämakaroni
Ravioli= täytetty makaroni
Tortellini= eräänlainen nyyttimakaroni

Keitä pasta oikein. Varaa ruokailijaa kohden 60-75 g raakaa pastaa, se turpoaa keitettäessä noin kaksinkertaiseksi. Keitä väljässä vedessä, n.2 l vettä, 1 rkl öljyä, 1 tl suolaa ja 250 g pastaa. Pastan keittoaika vaihtelee sen seinämän paksuuden mukaan. Pidä vesi koko ajan kiehuvana ja keitä ilman kantta. Valuta kypsä pasta lävikössä ja tarjoa aina juuri keitettynä, kuumana.

Sivun alkuun
Takaisin

paytrail-sealife-800px.png